ASU klaar voor BosbaanRun 2015

2015-12-11 13.58.13Nog iets meer dan 24u start de 4de BosbaanRun, georganiseerd door de ASU’11. Deze oer-gezellige individuele tijdloop over 7km wordt traditioneel op de 2de zondag van december georganiseerd. Door de opzet is deze loop zeer laagdrempelig en toegankelijk voor iedere hardloper. Weer 2015

De inschrijving is ondertussen gesloten, maar voor de last minute beslissers. Je kunt je nog tot uiterlijk 9:15u inschrijven voor 15euro, mits de grens van 150 deelnemers niet is bereikt (momenteel nog enkele plekken beschikbaar).

Het belooft heerlijk winters-BosbaanRun hardloopweer te worden. Een stevige wind met enkele druppels waardoor er aan de uitdaging om deze 7km te voltooien extra glans wordt gegeven. Zorg dus dat jouw hardloopkleding hierop is afgestemd. Heb je nog iets nodig? Loop dan vandaag nog even langs Bas Stigter van RunnersWorld aan de Amstelveenseweg voor advies.

Alle informatie over de BosBaanRun kun je verder HIER lezen.

Wij danken onze vrijwilligers voor hun inzet. Zonder deze groep mensen is het organiseren van dit soort evenementen onmogelijk. Zij zorgen ondermeer voor veiligheid op het parcours. We kunnen echter nog hulp gebruiken. Heb je enthousiaste familieleden of andere supporters die het leuk vinden om ook te helpen? Laat het ons weten (info@amsterdamsesportunie.nl) en neem ze mee naar de Bosbaanrun!

Post Author: Matthias