Deelnemersinformatie

We gaan aftellen!

Zondag 9 december wordt de 7e editie van de ASU11 – Bosbaanrun georganiseerd, powered by Runnersworld, AthleteSportsWorld.com, Amsterdamse BosR.S.V.U Okeanos en Wattbike.

Hieronder lees je alle benodigde informatie over de Bosbaanrun georganiseerd door de Amsterdamse Sport Unie ’11.

Hou ook onze FACEBOOKPAGINA in de gaten voor de laatste updates.

Wij danken onze vrijwilligers voor hun inzet. Zonder deze groep mensen is het organiseren van dit soort evenementen onmogelijk. Zij maken het mogelijk dat de hardlopers ongehinderd hun prestatie kunnen uitvoeren. We kunnen echter nog hulp gebruiken. Heb je enthousiaste familieleden of andere supporters die het leuk vinden om ook enkele uurtjes te helpen? Laat het ons weten (bosbaanrun@amsterdamsesportunie.nl) en neem ze mee naar de Bosbaanrun!

Parcours Bosbaanrun kaart

Adres en parcours

De start en finish is nabij de sociëteit van de studentenroeivereniging RSVU Okeanos aan de roeibaan in het Amsterdamse Bos. Het adres is: Bosbaan 8 1182 AG AMSTELVEEN.

De eerste atleet gaat om 10.00 uur van start. Elke 30 seconden daarna zal een volgende deelnemer vertrekken. Iedereen start dus alleen.

De startvolgorde wordt bepaald op basis van de bij de inschrijving opgegeven 5KM tijd, waarbij de snelste lopers het laatst zullen starten. De definitieve startvolgorde wordt op zondagmorgen bekend gemaakt, om 9.40u is een briefing en dan hoor je jouw exacte starttijd. Zorg dus dat je dan al aanwezig bent.

Let op: iedere deelnemer dient zich 10 minuten voor zijn/haar starttijd te melden bij de voorstarter. De voorstart bevindt zich vlak voor de startlijn.

Het parcours van 7KM is met bepijling en indien nodig met rood/wit lint uitgezet. Daarnaast staan op de nodige plekken vrijwilligers om je de juiste kant op te wijzen. Let echter nog steeds goed op waar je loopt, want ondanks alle maatregelen die genomen zijn, zijn er nog genoeg plekken waar je mis kunt lopen als je niet oplet! Verkeerd lopen is op eigen risico.

Tijdwaarneming

De tijdregistratie wordt verzorgd door 015timing. Het blijft wel de verantwoordelijkheid van de deelnemer om op het aangegeven tijdstip te starten.

Melden/secretariaat

Deelnemers kunnen zich bij de sociëteit van Okeanos melden om hun startnummer op te halen. Hierop is de starttijd aangegeven. Het secretariaat is geopend vanaf 8.45u. Je vindt de sociëteit aan de Noordzijde van de bosbaan ter hoogte van de finishlijn van de roeibaan.

Kleding kan worden achtergelaten in de societeit. Dit is op eigen risico.

Er is beperkt kleedruimte en douchegelegenheid aanwezig.

Locatie + route : klik hier

Programma : klik hier