Lid worden

Leuk dat je interesse toont in de ASU ’11 en in de trainingsmogelijkheden!

De AmsterdamseSportUnie’11 (ASU’11) is een omnisportvereniging gericht op duursporten en met name triatlon.
Het is een enthousiaste club sporters van ± 30 leden en groeiende!

Vanuit de Asu wordt er gezamenlijk getraind, nemen we deel aan diverse loop- en triatlonwedstrijden en organiseren we een aantal evenementen.

De leden trainen en sporten vaak gezamenlijk onder het motto ‘samen sporten is leuker’ en ‘van elkaar leren’. Dit zijn we momenteel meer aan het structureren en de eerste stappen zijn daarvoor gezet. Zie ook onze trainingskalender

Daarnaast organiseren we aantal maal per jaar een clinic olv een een oud topsporter/trainer en staat de organisatie van de BosbaanRun elk jaar weer op ons lijstje. Regelmatig organiseren onze leden zelf een clinic of bijeenkomst voor de leden….

Onze sponsoren bieden onze leden om met korting in te kopen of diensten af te nemen.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze sturen naar info@amsterdamsesportunie.nl

Lidmaatschap en contributie

Het lidmaatschap staat open voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in actief sporten.

De contributie voor ASU ’11 bedraagt  11 euro per jaar. Voor activiteiten die door de ASU georganiseerd worden zal een bijdrage gevraagd worden. Zo betaal je enkel wat je afneemt. Het lidmaatschapsgeld is nadrukkelijk exclusief de kosten voor licenties bij bonden en startgelden.

Inschrijven? Vul het Inschrijfformulier lidmaatschap Amsterdamse Sport Unie-2 in en stuur deze per email naar info@amsterdamsesportunie.nl

Licenties

Verder is het mogelijk om via de ASU’11 met korting een triatlonlicentie af te nemen. Dit kun je aanvragen door het Inschrijfformulier lidmaatschap NTB  in te vullen en op te sturen naar Rick Verbree (info@amsterdamsesportunie.nl)