Sponsoren

AthleteSportsWorld.comMet een assortiment gericht op de wielrenner, hardloper en triatleet kun je voor al (geen hardloopschoenen) jouw gear terecht bij AthleteSportsWorld.com . In de showroom in Amsterdam kun je terecht voor het passen van wetsuits (Mako, Zoot en Zone3), trisuits (Castelli, Zone3 en Fusion) en wielerkleding (Castelli, Fusion en Sportful). Ook vind je er een zeer uitgebreid assortiment sportvoeding van oa merken als Powerbar, High5, Gu Energy, SIS, Etixx, Born, Hammer Nutrition en Maxim

 

Het WattCycling Training Center Amsterdam Amstel is dé plek om je conditie en techniek te verbeteren. Bewegingswetenschappers en oud-wielrenners geven er trainingen, gericht op techniek, cadans, vermogen en hartslag.

Elke deelnemer kan hier op de juiste intensiteit trainen en dus met maximaal rendement.

 

Gelegen aan de rand van het prachtige Amsterdamse Bos, op de grens tussen Amsterdam en Amstelveen, vind je Runnersworld Amsterdamse Bos. Zij hebben uitgebreide en zeer diverse collectie in combinatie met klantvriendelijkheid, deskundigheid,service, passie voor- en kennis van de hardloopsport.Bij de keuze van de voor jou meest geschikte loopschoen maken zij gebruik van video-loopanalyse. Hiervoor hoef je geen afspraak te maken, je kunt gewoon binnenwandelen.