Start jij je volgende triatlon in één van onze teams?

De ASU11 biedt jou nu de kans om in één van onze teams deel te nemen in de Teamcompetitie Triathlon van de NTB. In een van onze vijf teams kan je instromen op jouw niveau.

tekst gaat verder onder foto

Wij hebben drie herenteams in de 4e, 3e en 1e divisie en twee damesteams in de 3e en 2e divisie. Samen nemen we het in vijf wedstrijden op tegen andere teams in verschillende uitdagende wedstrijdvormen. Van supersprints tot Olympische afstand en van individuele wedstrijden tot wedstrijden waarin de teamscore telt.

Voor het komende wedstrijdseizoen vanaf voorjaar 2020 zoeken we enthousiaste triatleten die teamlid willen worden van één van onze teams. In elk team is er plek en we zijn vooral op zoek naar snelle dames. Een team bestaat uit vijf tot acht teamleden en onderling worden de wedstrijden verdeeld, zodat je tijdens het seizoen ongeveer drie of vier wedstrijden start. 

tekst gaat verder onder foto

Ga jij de uitdaging aan? Wacht dan niet langer en laat ons jouw ambitie horen! We nodigen je graag uit voor één van onze kennismakingstrainingen.

Interesse? Neem contact op met Peter van Dartel via info@amsterdamsesportunie.nl of meld je gelijk aan op http://www.amsterdamsesportunie.nl/nieuw/lid-worden